Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@18:06:33 GMT

فرماندار: وضعیت مهاباد در شیوع ویروس کرونا بحرانی است

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۰۴۳۳۳

فرماندار: وضعیت مهاباد در شیوع ویروس کرونا بحرانی است

عارف خدرلو روز جمعه در جلسه اضطراری ستاد مقابله با کرونا، افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ نفر به مجموع بستری شدگان بخش کرونای بیمارستان امام خمینی (ره) اضافه شده و ادامه این روند ظرفیت بیمارستان را طی چند روز آینده تکمیل خواهد کرد.

وی ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری کووید-۱۹ به طور میانگین هر ماه بیش از ۲۰ نفر در مهاباد جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری ازدست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه مهاباد گفت: با توجه به وضعیت قرمز کرونایی فعالیت تمام سالن های ورزشی تعطیل بوده و برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در محیط های سربسته تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

خدرلو با بیان اینکه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به حداقل رسیده است، گفت: طبق بخش نامه هم اکنون فعالیت تمام اصناف بجز مشاغل گروه اول باید تعطیل باشد ولی به دلیل شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه این سخت گیری اعمال نشده براین اساس از واحدهای صنفی نیز انتظار همکاری و تعامل با ستاد مقابله با کرونا را داریم.

وی اضافه کرد: در صورت مشاهده هر گونه کوتاهی در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط واحدهای صنفی بدون اخطار دستور پلمب و جریمه این واحدها اجرا خواهد شد.

فرماندار مهاباد گفت: استفاده از فضاهای عمومی مانند پارک و شهربازی برای جلوگیری از اذحام ممنوع بوده و سد معبر شهرداری نیز باید نسبت به جمع آوری دستفروشان که عامل انتشار بیماری هستند، اقدام کند.

خدرلو با اشاره به اینکه طرح واکسیناسیون سراسری نیز با قدرت در حال انجام است، افزود: روزانه ظرفیت تزریق سه هزار دز واکسن در مهاباد فراهم شده، انتظار داریم شهروندان با استقبال از آن نهایت استفاده را از این امکانات، داشته باشند.

وی عنوان کرد: تمامی واکسن های موجود شرایط تزرق سراسری را داشته و هر واکسنی که توسط بهداشت و درمان فراهم و موجود باشد بهترین واکسن تلقی خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان مهاباد هم در این جلسه گفت: ویژگی نوع جدید ویروس کرونا غیرقابل پیش بینی و دارای سرعت انتقال بیشتری نسبت به نوع های دیگر است.

بهائ الدین حسینی با اشاره به اینکه ظرفیت بیمارستان در حال تکمیل شدن است، گفت: ادامه روند صعودی مراجعه کنندگان و بستری شدگان کرونا کادر درمانی را خسته کرده و امکان ارایه خدمات به تمام افراد سخت شده است.

وی اظهار داشت: روز گذشته بیش از ۹۰ ابتلای جدید در مهاباد ثبت شده که نشان از وضعیت حاد مقابله با کرونا  است.

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت تاکنون ۴۱۷ فوتی براثر بیماری کرونا داشته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی محدودیت های کرونا بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی محدودیت های کرونا بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم